Welkom op de website van Thercon België-Luxemburg, dé specialist op het vlak van warmtepompen, airconditioning, luchtzuivering en luchtverversing.

OVER THERCON

OVER THERCON

Topproducten en vergaande
expertise vormen onze basis

Thercon is exclusief Benelux-importeur van warmtepompen en aircosystemen van het Japanse topmerk General.

Sinds januari 2016 zijn we ook exclusief verdeler voor België en Luxemburg van Clivet, kwaliteitssystemen voor klimaatregeling, verwarming, luchtzuivering en luchtverversing.

Daarnaast ontwikkelen we continu zelf nieuwe technieken en producten om de installatie en werking van onze toestellen te verbeteren en ons aanbod te vervolledigen. Deze worden gebundeld onder ons kwaliteitsmerk Novaya.

Onze missie is oprecht duurzaam

Onze doelstelling is een optimaal gezond en comfortabel binnenklimaat creëren in woningen, kantoren, winkels, hotels, enz. Dit willen we realiseren door een minimaal verbruik van primaire energie en maximaal benutten van hernieuwbare energie.

Een toegewijde partner voor de installateur

Wij proberen onze professionele klanten zo goed mogelijk te helpen zodat zij toonaangevende projecten kunnen realiseren. Onze support gaat van technische vorming en calculatie tot een uitgebreide marketingondersteuning.

Verkoop en installatie via professionele installateurs

Onze producten worden verdeeld en geplaatst door meer dan 400 professionele HVAC installateurs in België, Luxemburg en Nederland. Deze vakmensen adviseren, installeren, onderhouden en herstellen in de kwaliteitsgeest van Thercon.