Welkom op de website van Thercon België-Luxemburg, dé specialist op het vlak van warmtepompen, airconditioning, luchtzuivering en luchtverversing.

Welkom op de website van Thercon België-Luxemburg, dé specialist op het vlak van warmtepompen, airconditioning, luchtzuivering en luchtverversing.

Wij zorgen voor een duurzaam, comfortabel binnenklimaat en warm water in woningen, kantoren, winkels en winkelcentra, restaurants, hotels, industrie, ziekenhuizen, ...

Producten & Diensten

Ons productaanbod omvat warmtepompen, aircosystemen, zonneboilers en systemen voor luchtzuivering en luchtverversing.

Organisatie

Het Thercon-vaandel wordt gedragen door een 45-tal medewerkers. Maak kennis met ons team.

Thercon

Thercon is exclusief verdeler van de topmerken General in de Benelux en Clivet in België en Luxemburg. Onze producten worden verdeeld en geplaatst door meer dan 400 installateurs in België, Luxemburg en Nederland.

Naar de Clivet website

Warmtepompen

Hoe werkt een warmtepomp? Waarom zijn ze zo zuinig? Welke types bestaan er? Ontdek hier de belangrijkste weetjes.

Naar de General website

Naar de Novaya website

Contact

Je woning koelen? Dat kan al voor 1 euro per m² per jaar!

Airconditioning een luxeproduct? Dat is al lang achterhaald. Met de huidige zeer energiezuinige toestellen kan je je woning al koelen voor 1 euro per m². Voor slechts 20 euro per jaar kan je dus de gemiddelde slaapkamer comfortabel houden in de zomer.

1 jaar gratis airco: ontdek onze cashback-actie!

Wacht niet op de eerste hittegolf maar bestel nu alvast een zuinig aircotoestel en geniet van een mooie cashback: wij betalen je het geschatte jaarverbruik voor koeling volledig terug! Zo zit jij fris in je kot! Bekijk de actie op www.gratisairco.be.

Werken bij Thercon

Als we vacatures hebben, vind je ze hier.