thercon_logo

Over Thercon

Thercon

Thercon is exclusief importeur van warmtepompen en aircosystemen van het Japanse topmerk General in de Benelux. Sinds januari 2016 is Thercon ook exclusief verdeler van Clivet-systemen voor klimaatregeling, verwarming, luchtzuivering en luchtverversing in België en Luxemburg.
Onze doelstelling is een gezond en comfortabel binnenklimaat creëren in woningen en kantoren. En dat op een milieuvriendelijke manier.Japanse zin voor perfectie


Om onze doelstelling te realiseren, verdelen we AircoHeaters en Air2Waters van het Japanse topmerk General. Innovatie, doorgedreven technologische ontwikkeling en milieubewuste productie ... het gebeurt allemaal met de beroemde Japanse zin voor perfectie. Naast de verdeling van het General gamma, ontwikkelen we bij Thercon ook zelf nieuwe technieken om de installatie en werking van onze toestellen verder te optimaliseren.

Performant netwerk

De General- en Clivet producten verdelen we via een netwerk van meer dan 400 installateurs. Stuk voor stuk ervaren, gedreven en competente vakmannen. Ze adviseren, installeren, onderhouden en herstellen met oog voor kwaliteit.

Missie van Thercon

We willen een comfortabele levensstijl voor onze klanten creëren door innovatieve, kwaliteitsvolle en milieuvriendelijke thermodynamische producten aan te bieden. Producten die zorgen voor een aangenaam binnenklimaat en een gezonde luchtkwaliteit.

Waarom kiezen voor Thercon?

  • Thercon verdeelt kwaliteitsvolle, duurzame thermodynamische producten in de Benelux via onafhankelijke, technisch bekwame installateurs. En dit met begeleidend technisch advies door ons professioneel team.
  • We werken voortdurend aan het imago van onze producten zodat ze bekend zijn bij het grote publiek en gegeerd door potentiële kopers.
  • Via onze Toegepaste Research Eenheid ontwikkelen en commercialiseren we nieuwe, toestelspecifieke randproducten.